Over Toes Toavel

delenvermenigvuldigen Delen wat je (w)eet, met kunst om te inspireren.

ArnoldMadelonWij, Arnold Veeman (componist) en Maria Madelon van Velthoven (beeldend kunstenaar) maken graag  mooie dingen. Dat doen we hoofdzakelijk in onze oude school in Kloosterburen. Deze school hebben we in de afgelopen 9 jaar langzaam omgebouwd tot onze wereld. En deze blijft zich ontwikkelen.

We delen graag met je wat we hier maken en wat we hebben uitgevonden. We zetten 1 x per maand onze deuren open en je kunt dan een kijkje nemen achter de schermen, een ultiem huisconcert beleven en een rondleiding maken door de gebouwen die Madelon schildert.

Een van onze grote passies is koken. We verdiepen ons graag in het uitzoeken van verdwenen informatie over de voedende en helende werking van planten (meest aangeduid als onkruid) uit de natuur, waar we vervolgens de heerlijkste gerechten mee maken. Ook laten we je graag kennismaken met het eten van biologische, seizoensgebonden, vegetarische-, suiker-, zuivel- en graan- of glutenvrije (of arme) gerechten. Op deze avond willen we graag een maaltijd aanbieden en je uitnodigen met ons aan tafel te schuiven

madarnIedere maand is er een Toes Toavel.  Bij ons in de oude school kunnen we voor ongeveer 35 mensen koken.

Kosten concert, rondleiding en lezing:  € 20,19 p.p.  (De maaltijd is GRATIS, die krijg je van ons, evenals koffie/thee en lekkers.)